Uw contactpersonen

Roland ten Pas

 

Sales & management

+31 (0)6 1089 2849

Stuur email

Eveliene de Jager

 

Sales &

implementatie 

+31 (0)6 2020 6651

Stuur email

Olivier Herweijer

 

Operations

manager

+31 (0)6 1245 3054

Stuur email

Ton Voskuilen

 

Automatisering

projectleider

+31 (0)6 5758 4349

Stuur emailDe kracht van Schuldzorg

1.

Flexibele en schaalbare organisatie met veel kennis en ervaring

2.

Eenvoudige implementatie dus snel van start

3.

Eigen ICT met 'lean' ingerichte processen

4.

Sterke en betrokken aandeelhoudersOrganisatie

Schuldzorg heeft een flexibele en 'lean' organisatie ingericht waarbij we zowel kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid kunnen bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Onze unieke manier van werken maakt dat we u van maatwerk kunnen voorzien tegen standaard tarieven. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze bijzondere manier van werken en de schaalbaarheid van onze organisatie.  


Aandeelhouders

Schuldzorg heeft sterke aandeelhouders die actief meedenken en meewerken aan het succes van Schuldzorg. Zij leveren elk een eigen unieke bijdrage waardoor ons eenvoudige business model zo'n succes is geworden. Bovendien zijn de aandeelhouders actief betrokken door elk een lid aan de Raad van Commissarissen te leveren. Betrouwbaarheid en ondernemerschap zijn op deze manier verankerd in Schuldzorg. 


Achtergrond van Schuldzorg

Behandeling van schuldhulp dossiers is te duur

We zagen in de praktijk dat organisaties grote hoeveelheden post en data ontvangen over vorderingen van klanten die in een schuldenpositie zitten. Het behandelen van al deze vorderingen kost veel tijd en de automatisering ervan is te kostbaar en complex, waardoor het werk vaak nog handmatig wordt gedaan. En zelfs al is er een data koppeling, dan nog blijft er veel handmatig werk over. Ook is vrijwel geen enkele organisatie compliant doordat de processen niet aantoonbaar en herleidbaar zijn ingericht. Het inzicht in-, en de voorspelbaarheid van-, dit deel van de portefeuille is een uitdaging.

 

De vordering dan maar buiten de deur neerleggen ter behandeling?

Dat was, tot Schuldzorg begon, nog niet eenvoudig. Een incassobureau of gerechtsdeurwaarder pakt deze vorderingen namelijk niet (inhoudelijk) op. Het verkopen van deze imago gevoelige vorderingen is niet populair. Er was dus geen andere keuze dan het behandelen van klanten met problematische schulden zelf te blijven doen. Tot nu!

 

Schuldzorg brengt daar verandering in 

Schuldzorg is opgericht door drie marktpartijen die samen een ultieme mix van dienstverlening, kennis en ict in huis hebben om in deze niche een specialistische dienst te kunnen ontwikkelen: het outsourcen van schuldhulp vorderingen. Onze dienstverlening neemt u alle zorgen uit handen, maakt uw eigen FTE vrij en verlaagt uw operationele kosten aanzienlijk. Tegelijk werkt u meteen aantoonbaar compliant. Eindelijk is er de oplossing voor uw tijdrovende en kostbare proces rondom schuldhulp dossiers.

 

Bel of mail ons om meer te weten te komen over onze specialistische diensten!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.