Outsourcen volgens Schuldzorg

Onze naam zegt het al: Wij zorgen voor al uw schulddossiers. Het is onze doelstelling om u volledig te ontzorgen op dit gebied. 

 

We kunnen kwaliteit en maatwerk leveren door onze kennis van zaken en onze flexibele organisatie. We werken zelfs zo efficiënt dat we uw operationele kosten verlagen!

 

Bekijk hiernaast een interview op Creditmanagement TV met Roland ten Pas van Schuldzorg.Snel beginnen

De implementatie van Schuldzorg kan snel. Na een intake op uw kantoor beginnen we direct met het behandelen van alle nieuwe instroom. Indien gewenst nemen we ook de lopende dossiers over zodat uw mensen direct al beschikbaar komen voor andere werkzaamheden. We vertellen u graag meer over deze aanpak.


service & veiligheid

Omdat u een aantal processen bij Schuldzorg uitbesteedt vinden wij het vanzelfsprekend dat we de belangrijke zaken met elkaar afspreken en op papier zetten. Bijvoorbeeld over data veiligheid, privacy, verantwoording van werkzaamheden, doorlooptijden etc.   


Toegang tot informatie

Schuldzorg levert rapportages en management informatie over uw portefeuille in uw eigen online portal. Daarnaast maken we periodieke rapportages over trends, regionale en branche vergelijkingen, benchmarks en andere relevante markt informatie. Vindt u het fijn om met meerdere partijen te praten over het onderwerp schulden? Wij organiseren deze sessies voor onze klanten!  Maatschappelijk verantwoord

De betalingen van debiteuren komen gewoon rechtstreeks op uw rekening binnen. Schuldzorg zit daar niet tussen. De focus van Schuldzorg ligt op het maken en bewaken van de beste deal voor alle partijen en het uitvoeren van alle werkzaamheden er omheen. En dus niet per definitie op de hoogst mogelijk score.

In die zin gedraagt Schuldzorg zich anders dan bijvoorbeeld incassobureaus of kopende partijen. Dit onderscheid is belangrijk om te maken wanneer u maatschappelijk verantwoord met deze groep klanten om wilt gaan en/of wanneer uw imago belangrijk is. 


Automatisering

Schuldzorg heeft haar eigen state-of-the-art automatisering. Omdat we de ontwikkeling zelf doen kunnen we snel schakelen. De uitwisseling van uw data sluiten we dan ook naadloos aan op uw mogelijkheden. Ook leveren we maatwerk in de processen en management informatie. 

Uiteraard zorgen we voor de beveiliging van uw data, zoals dat voor wet- en regelgeving vereist is, en altijd volgens de laatste technieken.Heeft u een vraag? Schrijf ons

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.