Sterke aandeelhouders

Flanderijn

Flanderijn is een zakelijke dienstverlener die zich richt op het terugdringen van uitstaande debiteurensaldo's. Want schulden moeten worden betaald. Maar om te voorkomen dat de betalingsproblemen van uw klant alleen maar groter worden is het belangrijk om de reden van het probleem te kennen.

Met onze jarenlange ervaring als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie weten we dat er achter bijna iedere schuld een verhaal schuilt. Daarom kiezen we voor een unieke methode gebaseerd op het verkrijgen van vertrouwen en het voorkomen van onnodige kosten. Een methode die leidt tot verhalen met goede afloop. En dat de schuldeiser betaald wordt.In Control Group

De In Control Group helpt organisaties hun doelstellingen te bereiken, door het leveren van het juiste talent en te ondersteunen in de uitvoering van bedrijfsprocessen.

Plezier, passie en professionaliteit zijn de pijlers die de verschillende organisaties in de groep delen. We zijn actief binnen de domeinen finance, HRM en klantcontact.

Als intermediair in personeelsbemiddeling en consultancy zijn we georiënteerd op de Nederlandse markt, terwijl de servicing activiteiten wereldwijd worden uitgevoerd.